Storing, onderhoud of keuring?

De monteurs van ROMASS Business staan altijd voor u klaar.

 Professionele reparaties

 Wettelijk geldige keuringen

 Preventieve onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken toegangshekken

Industriedeur repareren

Storingen en reparaties

Er kunnen diverse storingen optreden bij toegangshekken. Zo kunnen de motoren stuk gaan of de kabels of veren kunnen breken. Dit is vaak het gevolg van intensief gebruik van de toegangshekken of verouderde installaties. De monteurs van ROMASS Business zijn erkende vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring die 95% van de storingen direct verhelpen.

monteur docksysteem

Onderhoud en keuring

Met een onderhoudscontract van ROMASS Business wordt er jaarlijks preventief onderhoud uitgevoerd aan uw deuren die storingen en schade voorkomt. U voldoet aan de wetgeving omtrent het keuren van uw deuren, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Wanneer er toch een storing aan uw toegangshek is, staat er binnen 2 uur een storingsmonteur om de storing op te lossen. Bekijk onze service oplossingen en vindt de beste oplossing voor u.

Voordelen van ROMASS Business

storing overheaddeur

Door regelmatig uw toegangshekken te laten onderhouden en keuren door ROMASS Business voorkomt u storingen en schade aan uw toegangshekken. Daarnaast voldoet u ook aan de wettelijke eisen.

kosten overheaddeur

Door uw toegangshekken te laten onderhouden voorkomt u hoge kosten. Met storingen gaan er vaak hoge kosten mee gemoeid, die u kunt voorkomen door uw deuren te laten onderhouden.

overheaddeuren service

Bij ROMASS Business kunt u altijd rekenen op een snelle service. Bent u in het bezit van een serviceovereenkomst? Dan is de monteur al binnen 2 uur bij u ter plaatse.

Serviceovereenkomst overheaddeur

In het Spare Parts Centre van ROMASS Business wordt er doorlopen nieuwe onderdelen geproduceerd. Hierdoor heeft u geen last van lange lever- en wachttijden.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun toegangshekken aan ROMASS Business toe

Koelceldeur reparatie
Industriedeur repareren
industriedeuren onderhouden
onderhoud overheaddeur en docksystemen

Uw toegangshekken laten repareren, keuren en/of onderhouden? Neem geheel vrijblijvend contact met een specialist op.

Onderhoud bedrijfsdeuren