Keuring en onderhoud aan uw brandwerende deuren

ROMASS Business zorgt ervoor dat uw brandwerende deuren altijd in goede staat verkeren en aan de eisen voldoen door middel van serviceovereenkomsten

 Preventief onderhoud

 Wettelijk geldige keuringen

 Keuringssticker en rapportage

 Voor alle types en merken brandwerende deuren

Servicecontract overheaddeur

Wettelijke keuring

Er zijn veel soorten brandwerende deuren zoals, brandwerende industriedeuren, roldeuren en snelloopdeuren. Het is erg belangrijk dat deze deuren juist functioneren en een brandweerstandsklasse van minimaal 60 minuten hebben. Door de jaarlijkse keuring van onze experts, kunt u de staat van uw deuren met een gerust hart aan ROMASS Business toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw deuren veilig werken én dat we jaarlijks op het juiste moment een nieuwe keuring uitvoeren. We voorzien de deuren van de benodigde keuringssticker, verzorgen de wettelijke verplichte keuringsrapportage én noteren de benodigde gegevens in het keuringslogboek van de deur. De brandwerende deuren worden op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd door gecertificeerde monteurs. Dit doen we voor alle types en merken deuren. Na de keuring van de brandwerende deuren voldoen ze aan de Europese norm NEN-EN 1634-1.

Onderhoud bedrijfsdeuren

Preventief onderhoud

Het is erg belangrijk dat in het geval van brand uw brandwerende deuren goed werken. Hiervoor zijn een goede staat van onderdelen zoals de smeltzekering van essentieel belang. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt hier dan ook extra aandacht aan geschonken. Bij het afnemen van een van de servicepakketten onderhouden de professionals de brandwerende deuren zodat deze goed werken en storingen verminderd worden. Ze onderhouden alle onderdelen van de deur, maar controleren ook op de complete werking van de installaties én controleren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende vakmannen die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

Met een serviceovereenkomst ontvangt u niet alleen jaarlijks onderhoudsbeurten en keuringen, maar heeft u ook nog eens 24/7 toegang tot onze storingsdienst en zijn monteurs binnen 2 uur ter plaatse in geval van storingen.

Waarom zijn onderhoud en keuring belangrijk?

overheaddeuren service

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat er brand uitbreekt en de brandwerende deuren niet goed werken. Dit zou een consequentie kunnen zijn van slecht of achterstallig onderhoud. Door de deuren goed en regelmatig te laten onderhouden kunt u dit voorkomen.

kosten overheaddeur

Het is kostenbesparend

Door uw brandwerende deuren in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de deuren, maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

onderhoud overheaddeur

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallig onderhoud de oorzaak van ongelukken met brandwerende deuren. Door de deuren regelmatig na te laten kijken en te laten onderhouden door onze monteurs kunt u dit voorkomen.

Servicecontract overheaddeur

U voldoet aan alle wetten

Volgens de gestelde Nederlandse en Europese wetten voor bedrijven en de Arbeidsinspectie is het verplicht om deuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren door gecertificeerde professionals.

Soorten brandwerende deuren

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun brandwerende deuren aan ROMASS Business toe

onderhoud overheaddeur en docksystemen
onderhoud en keuring industriedeur
industriedeuren onderhouden
industriedeur reparatie en onderhoud
Onderhoud laadbruggen

Contact met een specialist?

Wilt u weten welk serviceovereenkomst het beste bij u past?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.