Keuring en onderhoud aan uw industriedeuren

ROMASS Business zorgt ervoor dat uw industriedeuren altijd in goede staat verkeren en aan de eisen voldoen door middel van serviceovereenkomsten

 Preventief onderhoud

 Wettelijk geldige keuringen

 Keuringssticker en rapportage

 Voor alle types en merken industriedeuren

Servicecontract overheaddeur

Wettelijke keuring

De veiligheid van uw industriedeuren is een zaak van iedereen. Toch wilt u er niet te veel tijd aan besteden. Door de jaarlijkse keuring van onze experts kunt u de staat van uw deuren met een gerust hart aan ROMASS Business toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw deuren veilig werken én dat we jaarlijks op het juiste moment een nieuwe keuring uitvoeren. We voorzien de deuren van de benodigde keuringssticker, verzorgen de wettelijke verplichte keuringsrapportage én noteren de benodigde gegevens in het keuringslogboek van de deur. De industriedeuren worden op meer dan 30 kritieke punten gecontroleerd door gecertificeerde monteurs. Dit doen we voor alle types en merken deuren. Na de keuring van de deuren voldoen ze aan de Europese norm NEN-EN 14341+A2 en functioneren ze weer optimaal.

Onderhoud bedrijfsdeuren

Preventief onderhoud

Haperen uw deuren wel eens of vertonen ze andere mankementen? Dit is een indicatie dat er binnenkort een storing op kan treden. Dit is natuurlijk erg vervelend. Dit kunt u snel en makkelijk voorkomen door uw industriedeuren professioneel te laten onderhouden. Bij het afnemen van een van de servicepakketten onderhouden onze professionals de industriedeuren. Ze onderhouden alle onderdelen van de deur, maar controleren ook op de complete werking van de installaties én controleren alle afstellingen. Dit alles wordt uitgevoerd door erkende vakmannen die volgens de wettelijke richtlijnen te werk gaan.

Welke oplossingen kan ROMASS Business bieden?

Met een serviceovereenkomst ontvangt u niet alleen jaarlijks onderhoudsbeurten en keuringen, maar heeft u ook nog eens 24/7 toegang tot onze storingsdienst en zijn monteurs binnen 2 uur ter plaatse in geval van storingen.

Waarom zijn onderhoud en keuring belangrijk?

overheaddeuren service

U voorkomt stilstand

Stel u eens voor dat uw bedrijf niet meer toegankelijk is. Dit zou een consequentie kunnen zijn wanneer één of meer van uw industriedeuren niet meer werken. Door de deuren goed en regelmatig te laten onderhouden kunt u dit voorkomen.

kosten overheaddeur

Het is kostenbesparend

Door uw industriedeuren in topconditie te houden voorkomt u storingen. Hierdoor verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de deuren, maar kunt u ook hoge kosten vermijden die gemoeid gaan met storingen.

onderhoud overheaddeur

Garandeer de veiligheid van uw personeel en bezoekers

In de meeste gevallen is slecht of achterstallig onderhoud de oorzaak van ongelukken met industriedeuren. Door de deuren regelmatig na te laten kijken en te laten onderhouden door onze monteurs kunt u dit voorkomen.

Servicecontract overheaddeur

U voldoet aan alle wetten

Volgens de gestelde Nederlandse en Europese wetten voor bedrijven en de Arbeidsinspectie is het verplicht om industriedeuren jaarlijks te laten onderhouden en keuren door gecertificeerde professionals.

Soorten industriedeuren

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun deuren aan ROMASS Business toe

onderhoud overheaddeur en docksystemen
onderhoud en keuring industriedeur
industriedeuren onderhouden
industriedeur reparatie en onderhoud
Onderhoud bedrijfsdeuren

Contact met een specialist?

Wilt u weten welk serviceovereenkomst het beste bij u past?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.