Storing, onderhoud of keuring?

De monteurs van ROMASS Business staan altijd voor je klaar.

 Professionele reparaties

 Wettelijk geldige keuringen

 Preventieve onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken schuifdeuren

Industriedeur repareren

Storingen en reparaties schuifdeuren

Er kunnen diverse storingen optreden bij schuifdeuren. Zo kunnen de motoren stuk gaan of de geleiderails breken. Dit is vaak het gevolg van intensief gebruik van de schuifdeuren of verouderde installaties. De monteurs van ROMASS Business zijn erkende vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring die 95% van de storingen direct verhelpen.

monteur docksysteem

Keuring en onderhoud schuifdeuren

Met een onderhoudscontract van ROMASS Business wordt er jaarlijks preventief onderhoud uitgevoerd aan je schuifdeuren die storingen en schade voorkomt. Je voldoet aan de wetgeving omtrent het keuren van je schuifdeuren, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Wanneer er toch een storing aan je schuifdeur is, staat er binnen 2 uur een storingsmonteur om de storing op te lossen. Bekijk onze service oplossingen en vindt de beste oplossing voor je.

Voordelen van onderhoud schuifdeuren

storing overheaddeur

Door regelmatig je schuifdeuren te laten onderhouden en keuren door ROMASS Business voorkom je storingen en schade aan je schuifdeuren. Daarnaast voldoe je ook aan de wettelijke eisen.

kosten overheaddeur

Door je schuifdeuren te laten onderhouden voorkom je hoge kosten. Met storingen gaan er vaak hoge kosten mee gemoeid, die je kunt voorkomen door je deuren te laten onderhouden.

overheaddeuren service

Bij ROMASS Business kun je altijd rekenen op een snelle service. Ben je in het bezit van een serviceovereenkomst? Dan is de monteur al binnen 2 uur bij je ter plaatse.

Serviceovereenkomst overheaddeur

In het Spare Parts Centre van ROMASS Business wordt er doorlopend nieuwe onderdelen geproduceerd. Hierdoor heb je geen last van lange lever- en wachttijden.

Je bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven vertrouwen het gehele beheer van hun schuifdeuren aan ROMASS Business toe

Koelceldeur reparatie
Industriedeur repareren
industriedeuren onderhouden
onderhoud overheaddeur en docksystemen

Je schuifdeuren laten onderhouden, keuren en/of repareren?  Neem geheel vrijblijvend contact met een specialist op.

Onderhoud overheaddeuren