Monteur nodig?

Onze professionele monteurs lossen storingen aan roldeuren binnen 2 uur voor je op.  Voor een roldeuren reparatie zijn we 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en types roldeuren

het duurt maar één minuut

Reparatie roldeuren

Ben je op zoek naar een monteur voor een roldeuren reparatie in Nederland? Dan ben je bij ROMASS Business aan het juiste adres. We begrijpen dat een defecte roldeur vervelende gevolgen kan hebben voor de bedrijfsvoering van je bedrijf. Daarom staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om een storing op te lossen. Bijvoorbeeld wanneer de roldeur niet meer open gaat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicemonteurs zijn we altijd snel op locatie in heel Nederland. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid om een reparatie uit te kunnen voeren aan alle types en merken roldeuren. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van verschillende merken, waardoor de meeste problemen direct ter plaatse worden opgelost.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs tijdens een reparatie

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een roldeur reparatie

Reparatie roldeuren

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een roldeur reparatie

Industriedeuren onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super roldeuren reparatie!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de roldeur. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn garagedeur. Werk is zeer goed afgeleverd en de roldeur werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een monteur?

Onze monteurs repareren je roldeur binnen 2 uur

Reparatie van alle merken

Ongeacht van welk merk je roldeur is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

We repareren binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een monteur voor het herstellen van een roldeur? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen en onderhouden van alle merken roldeuren. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen roldeuren en technieken.