Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en typen deuren

Schade aan je industriedeur?

Iemand is per ongeluk tegen de industriedeur gereden, je hebt een inbraakpoging gehad, extreme weersomstandigheden of een verouderde deur. Dit zijn allemaal redenen waarom je deur schade opgelopen kan hebben en er niet meer mooi uit ziet, niet functioneel is, verbogen is of niet goed af te sluiten is. In dit geval kun je er voor kiezen om een of meerdere panelen te vervangen of een nieuw deurblad te laten plaatsen en dit te laten verhelpen.

Panelen vervangen

Wanneer je deur enkel schade heeft aan een of twee panelen is het in de meeste gevallen voordeliger om panelen te vervangen in tegenstelling tot het gehele deurblad te vervangen en/of een nieuwe deur kopen. Om een of meerdere panelen te vervangen kan je een van onze monteurs inschakelen. De monteur zal altijd eerst ter plaatse komen voor een opname. Hierbij wordt onder andere gelet op de productiematen, type, structuur en ral-kleuren. Wanneer het duidelijk is voor de monteur welk paneel er nodig zal zijn kan er een prijs berekend worden.

Een nieuw deurblad bestellen

Wanneer je deur enkel schade heeft aan meer dan twee panelen is het in de meeste gevallen voordeliger om het gehele deurblad te vervangen. Ook bij het vervangen van het deurblad zal er eerst een monteur ter plaatse komen voor de opname. Nadat alle specificaties is beeld zijn kan er een prijsopgave gedaan worden.

DSC04751534416226369-kopie-270x270

Een monteur nodig om je deurblad te vervangen?

Wil je graag het deurblad van je sectionaaldeur vervangen? Vraag snel en makkelijk een afspraak aan via de website of bel ons eerst op voor meer informatie