Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je overheaddeur regelmatig professioneel te laten keuren

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden keuringen aan bedrijfsdeuren

 Voor alle types en merken bedrijfsdeuren

Overheaddeur keuren

ROMASS Business biedt verschillende servicepakketten waarbij onze monteurs langs komen om bedrijfsdeuren te keuren. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je bedrijfsdeuren kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor overheaddeuren van alle types en merken.

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en keuringen gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je bedrijfsdeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je overheaddeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Keuringsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle overheaddeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten een geldige keuring van de overheaddeuren.

CE-markering
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overheaddeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de overheaddeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens overheaddeuren keuren?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Overheaddeuren