Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je snelloopdeuren regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden snelloopdeuren

 Voor alle types en merken snelloopdeuren

Onderhoud van snelloopdeuren

Snelloopdeuren, ook wel bekend als snelroldeuren zijn één van de meest voorkomende deuren binnen productiebedrijven. Omdat deze veelal geïnstalleerd worden binnen een gebouw om verschillende gedeeltes af te sluiten worden deze zeer intensief gebruikt. Slijtage is bij snelloopdeuren dan ook een veel voorkomend probleem. ROMASS Business pleegt onderhoud aan alle types en merken snelloopdeuren.

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je deuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je deuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je snelloopdeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen.

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle snelloopdeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle snelloopdeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de deuren.

CE-markering 
Alle snelloopdeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de snelloopdeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de snelloopdeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Onderhoud automatische deuren

Kimberly, AMC Packaging

“Voor de continuïteit van AMC is het erg belangrijk dat onze bedrijfsdeuren altijd goed werken. Daarom zijn wij klant bij ROMASS Business. We worden daar altijd goed en snel geholpen en hebben altijd een goed resultaat”

Service bedrijfsdeuren onderhoud

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

“Voornamelijk in onze werkplaats is het essentieel dat de bedrijfsdeuren goed werken. Als de deuren niet goed open gaan worden onze automonteurs belemmerd in hun werkzaamheden, omdat de auto’s niet naar binnen gereden kunnen worden.”

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie?

onderhoud en keuring snelroldeur

Snelloopdeuren