Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je overheaddeuren, bedrijfsdeuren, schuifdeuren of roldeuren jaarlijks te laten onderhouden door gespecialiseerde monteurs

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storingen en uitval aan overheaddeuren

 Voor alle types en merken overheaddeuren

Overheaddeur onderhoud

Bedrijfsdeuren en roldeuren onderhoud zorgt ervoor dat de deuren in topconditie blijven en de kans op eventuele storingen wordt verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van je deuren wordt verlengd. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij de geplande jaarlijkse onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je overheaddeuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor overheaddeuren en roldeuren van alle types en merken. Bij het afsluiten van een overheaddeur servicecontract, voldoe je aan de wettelijke eisen waaraan een bedrijfsdeur moet voldoen.

Onderhoud roldeuren reparatie

Hoogopgeleide technici
Al onze bedrijfsdeuren monteurs worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je deuren altijd in goede staat verkeren.

Bedrijfsdeuren onderhoud

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kan tijdens roldeuren onderhoud versleten onderdelen direct worden vervangen. Dit verkleint de kans op stilstand van je deuren.

Reparatie onderhoud service industriedeur

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je overheaddeuren of roldeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van de deuren en personeel te waarborgen.

Verplichting onderhoud roldeuren

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle overheaddeuren, bedrijfsdeuren en roldeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle deuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden of de deuren jaarlijks zijn onderhouden door een VCA-gecertificeerde bedrijfsdeuren monteur. Daarnaast wordt de functionaliteit en de keuring van de deuren gecontroleerd.

CE-markering 
Alle overheaddeuren en roldeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overheaddeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de deuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Onderhoud automatische deuren

Kimberly, AMC Packaging

“Voor de continuïteit van AMC is het erg belangrijk dat onze roldeuren en schuifdeuren altijd goed werken. Daarom zijn wij klant bij ROMASS Business en hebben we een servicecontract afgesloten. We worden daar altijd goed en snel geholpen en hebben altijd een goed resultaat, super service!”

Service bedrijfsdeuren onderhoud

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

“Voornamelijk in onze werkplaats is het essentieel dat de bedrijfsdeuren goed werken. Als de deuren niet goed open gaan worden onze automonteurs belemmerd in hun werkzaamheden, omdat de auto’s niet naar binnen gereden kunnen worden.”

Welke onderdelen worden er gecontroleerd tijdens roldeur en bedrijfsdeur onderhoud ?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Overheaddeuren