Nooit meer defecte brandwerende deuren

door de volledige service van ROMASS Business

Brandwerende deuren die altijd werken

Het is erg belangrijk voor uw bedrijf dat de brandwerende deuren altijd werken en veilig zijn in het gebruik. ROMASS Business biedt een volledige branddeuren service die bestaat uit onderhoud, keuring, reparatie en monitoring. Als klant van ROMASS Business bent u verzekerd van brandwerende deuren die optimaal presteren en voldoen aan de wettelijke richtlijnen. Met de modulair opbouwbare servicepakketten kunt u uw overeenkomst geheel naar eigen wens inrichten. Zo weet u zeker dat u enkel betaalt voor wat u nodig heeft. Wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten bij ROMASS Business kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Wanneer u een storing aanmeld als klant, komt er binnen 2 uur een monteur uw kant op om de storing te repareren.

Voordelen van de servicepakketten

onderhoud overheaddeuren

Bij het afsluiten van een servicepakket ontvangt u periodieke onderhoudsbeurten en keuringen waardoor storingen aan uw brandwerende deuren voorkomen kunnen worden.

kosten overheaddeur

Door de preventieve onderhoudsbeurten kunnen storingen worden voorkomen, waardoor u hoge kosten vermijdt die hiermee gemoeid gaan.

storing overheaddeur

Als vaste klant van ROMASS Business kunt u altijd rekenen op snelle service in geval van storingen. U krijgt voorrang op klanten zonder servicepakket.

onderhoud overheaddeur

Met de duurzame onderdelen van ROMASS Business gaan uw brandwerende deuren langer mee en zullen deze minder schade oplopen.

Onderhoud bedrijfsdeuren

Contact met een specialist?

Wilt u weten hoe u het onderhoud van uw brandwerende deur kunt optimaliseren?
Ik sta 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Waar moet een brandwerende deur volgens de Europese wetgeving aan voldoen?

Normering NEN-EN 1634-1
Alle types brandwerende deuren dienen te voldoen aan de Europese norm NEN-EN 1634-1. In deze norm staan de onderdelen omschreven die minimaal een keer per jaar onderhouden en gekeurd dienen te worden.

Arbowetgeving artikel 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal er gecontroleerd worden op de functionaliteiten, veiligheid en een geldige keuring van de brandwerende deuren.

CE-markering
Alle brandwerende deuren dienen te voldoen aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, voorzien zijn van een keuringssticker en een brandweerstandsklasse van 60 minuten doorstaan.

U bent in goed gezelschap

Onder andere de volgende bedrijven hebben perfect werkende deuren

onderhoud overheaddeur en docksystemen
onderhoud en keuring industriedeur
industriedeuren onderhouden
onderhoud overheaddeuren
onderhoud overheaddeuren

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

Wij laten onze deuren altijd bij ROMASS Business keuren omdat zij dit altijd heel grondig doen en de deuren daarna altijd weer goed werken.