Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je snelroldeur regelmatig professioneel te laten keuren

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden keuringen aan snelroldeuren

 Voor alle types en merken snelroldeuren

Keuring van snelroldeur

Snelroldeur, ook wel bekend als snelloopdeur zijn één van de meest voorkomende deuren binnen productiebedrijven. Omdat deze veelal geïnstalleerd worden binnen een gebouw om verschillende gedeeltes af te sluiten worden deze zeer intensief gebruikt. Slijtage is bij snelroldeuren dan ook een veel voorkomend probleem. ROMASS Business voert keuringen uit aan alle types en merken snelroldeur.

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je snelroldeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je snelroldeur te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je snelroldeur minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke snelroldeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat de snelroldeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de snelroldeur.

CE-markering 
De snelroldeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de snelroldeur moet voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de snelroldeur minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie?

onderhoud en keuring snelroldeur

Snelroldeur