Waarborg je bedrijfsprocessen

Met de servicecontract voor overheaddeuren van ROMASS Business

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval van de overheaddeuren

 Voor alle types en merken overheaddeuren

Service overheaddeuren

Storingen aan overheaddeuren hebben vervelende gevolgen voor je bedrijfsprocessen. Om ervoor te zorgen dat je bedrijfsprocessen niet in gevaar komen biedt ROMASS Business servicepakketten aan. Onze servicepakketten worden aangeboden waarbij de geplande keuringen altijd worden afgestemd op de de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je overheaddeuren kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor overheaddeuren van alle types en merken. Bij het afsluiten van een servicepakket kan je bij een storing gebruik maken van onze storingsdienst. Indien er een storing optreedt aan je overheaddeuren staan wij binnen 2 uur ter plaatse. Onze monteurs beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor 95% van de storingen direct ter plaatse worden opgelost.

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en services gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je overheaddeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je overheaddeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Controleplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je overheaddeuren minimaal één keer per jaar te laten controleren door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van personeel en goederen te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle overheaddeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gecontroleerd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten en werking van de overheaddeur. Daarnaast wordt er gecontroleerd of de deur gekeurd is.

CE-markering
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overheaddeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de overheaddeuren minimaal één keer per jaar te laten controleren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden tijdens een servicebeurt onderhouden en gecontroleerd?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Overheaddeuren