Waarborg je bedrijfsprocessen

Door de professionele bedrijfsdeuren service van ROMASS Business

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 24/7 storing service

 Voor alle types en merken bedrijfsdeuren

Service bedrijfsdeuren

ROMASS Business biedt verschillende servicepakketten aan voor bedrijfsdeuren service waarbij de geplande keuringen en onderhoud altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je bedrijfsdeuren kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor elke bedrijfsdeuren van elk type en merk. Wanneer je een servicepakket hebt afgesloten bij ROMASS Business kan je gebruik maken van onze storing service. Indien je bedrijfsdeur een storing heeft, staan onze monteurs 24/7 voor je klaar om dit op te lossen. Daarnaast voldoen je bedrijfsdeuren met een van onze bedrijfsdeuren service aan de wettelijke eisen.

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en keuringen gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je bedrijfsdeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je bedrijfsdeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Keuringsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je bedrijfsdeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals. Met een van onze servicepakketten voldoen je deuren aan de keuringsplicht.

De wettelijke eisen aan een bedrijfsdeur staan beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke bedrijfsdeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341+A2 normering. In deze norm staat omschreven dat elke bedrijfsdeur minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden door een VCA-gecertificeerde monteur.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten van de bedrijfsdeur en of er een geldige keuring is uitgevoerd aan de bedrijfsdeur. Dit om de veiligheid van je personeel te waarborgen.

CE-markering
Elke bedrijfsdeur dient te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de bedrijfsdeur moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de deuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie en service voor bedrijfsdeuren?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Bedrijfsdeuren