Nooit meer verstoorde bedrijfsprocessen

Door de  jaarlijkse verplichte wettelijke keuring en onderhoud van je overheaddeuren

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Voorkomt storing en uitval van overheaddeuren

 Voor alle types en merken overheaddeuren

Keuring van overheaddeuren

Door het onderhouden en laten keuren van je overheaddeuren blijven ze in topconditie. De kans op een storing wordt verkleind en de levensduur wordt verlengd. Om je overheaddeuren in topconditie te houden biedt ROMASS Business verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande keuringen altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je overheaddeuren kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor overheaddeuren van alle types en merken. Naast de voordelen van jaarlijks onderhoud en keuring is het wettelijk verplicht om de deuren te onderhouden en keuren. Met een servicepakket van ROMASS Business voldoe je aan de wettelijke eisen.

Onderhoud roldeuren reparatie

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en keuringen gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je overheaddeuren altijd in goede staat verkeren.

Bedrijfsdeuren onderhoud

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je overheaddeuren te voorkomen.

Reparatie onderhoud service industriedeur

Keuringsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je overheaddeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van het personeel en de deuren te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle overheaddeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten en de werking van de deuren. Daarnaast wordt er gekeken of er een geldige keuring is uitgevoerd aan de overheaddeuren.

CE-markering
Alle overheaddeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overheaddeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de overheaddeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen worden er tijdens een keuring gecontroleerd?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Overheaddeuren