Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je industriedeuren regelmatig professioneel te laten keuren

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden keuringen aan industriedeuren

 Voor alle types en merken industriedeuren

Keuring bedrijfsdeuren

Door het onderhouden en laten keuren van je industriedeuren blijven ze in topconditie. De kans op een storing wordt verkleind en de levensduur wordt verlengd. Om je industriedeuren in topconditie te houden biedt ROMASS Business verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande keuring van je bedrijfsdeuren altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je deuren kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor industriedeuren van alle types en merken. Naast de voordelen van jaarlijks onderhoud en keuring is het wettelijk verplicht om de deuren te onderhouden en keuren. Met een servicepakket van ROMASS Business voldoe je aan de wettelijke eisen.

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en keuringen gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je industriedeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je industriedeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Keuringsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je industriedeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en goederen te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen.

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle industriedeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle industriedeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteiten een geldige keuring van de industriedeuren.

CE-markering
Alle industriedeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de industriedeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de industriedeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Onderhoud automatische deuren

Kimberly, AMC Packaging

“Voor de continuïteit van AMC is het erg belangrijk dat onze industriedeuren altijd goed werken. Daarom zijn wij klant bij ROMASS Business. We worden daar altijd goed en snel geholpen en hebben altijd een goed resultaat”

Service bedrijfsdeuren onderhoud

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

“Voornamelijk in onze werkplaats is het essentieel dat de industriedeuren goed werken. Als de deuren niet goed open gaan worden onze automonteurs belemmerd in hun werkzaamheden, omdat de auto’s niet naar binnen gereden kunnen worden.”

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Industriedeuren