De Kruidenaer vertrouwt op ROMASS Business

De Kruidenaer in Etten-Leur kweekt en levert meer dan 30 verschillende soorten verse kruiden van hoge kwaliteit. Behalve dat de Kruidenaer de lat op het gebied van productkwaliteit erg hoog legt is De Kruidenaer ook continu bezig met het invullen van klant-specifieke wensen en oplossingen op het gebied van verpakkingen en logistiek.

schermafbeelding-2017-01-19-om-13-11-31

Christ Monden

Eigenaar De Kruidenaer

“Voor het logistieke proces van De Kruidenaer is het van essentieel belang dat alle bedrijfsdeuren in topconditie verkeren. Het klinkt vanzelfsprekend, maar op het moment dat één van onze deuren niet meer open gaat en onze vrachtwagen niet weg kan rijden brengen wij onze klantrelaties in gevaar. Dat is een grote belemmering en dat snapt ROMASS Business.”

“We kunnen altijd rekenen op één van de vakkundige monteurs.”

Bij bedrijven zoals De Kruidenaer worden de industriedeuren intensief gebruikt. Slijtage aan de deuren is dan ook onvermijdelijk. Daarom heeft De Kruidenaer al lange tijd een serviceovereenkomst bij ROMASS Business.

“We hebben sinds jaar en dag een serviceovereenkomst waardoor ROMASS Business ervoor zorgt dat onze deuren altijd aan alle normen voldoen en continu up-to-date zijn. Hierdoor zijn onze logistieke processen gewaarborgd en voldoen we aan de veiligheidsvoorschriften,” zegt Christ. “En mocht er bij één van onze deuren toch eens een storing optreden, dan zorgt ROMASS Business er altijd voor dat deze snel wordt opgelost. We kunnen altijd op één van de vakkundige monteurs rekenen.”

Kijken wat ROMASS Business voor jou kan betekenen?

Vraag een adviesgesprek aan en kijk welke service het beste bij jou past