Monteur nodig in Uden?

Onze professionele monteurs lossen je storing binnen 2 uur voor je op. Om onze monteurs in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 24/7 beschikbaar

 Binnen 2 uur ter plaatse

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken toegangshekken

het duurt maar één minuut

Toegangshek reparatie Uden

Ben je op zoek naar een monteur voor een toegangshek in Uden? Voor een reparatie in Uden kun je bij ROMASS Business 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer het toegangshek niet meer open gaat. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicemonteurs zijn we snel op locatie. De ROMASS Business monteurs zijn professioneel opgeleid om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk toegangshek.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een toegangshek in Uden?

Reparatie roldeuren

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een toegangshek in Uden?

Industriedeuren onderhoud

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de toegangshek. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. Het hek loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn toegangshek. Werk is zeer goed afgeleverd en de toegangshek werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een monteur?

Onze monteurs herstellen je toegangshek in Uden

Reparatie van alle merken

Ongeacht van welk merk je toegangshek is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken.

We repareren binnen 2 uur

Ben je op zoek naar een monteur voor het herstellen van een toegangshek? Als je ons belt kunnen we de storing binnen 2 uur oplossen. Met de reparatieservice van ROMASS Business ben je gegarandeerd van een goed eindresultaat, ook in de avond, tijdens de weekenden en op feestdagen.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken toegangshekken. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen toegangshekken en technieken.