Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je industriedeuren regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken industriedeuren

Service industriedeuren

Door het intensief gebruiken van industriedeuren kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen van de deur. Slijtage kan ervoor zorgen dat een deur niet goed meer kan functioneren. ROMASS Business biedt verschillende serviceprogramma’s aan waarbij de geplande onderhoudsbezoeken altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je industriedeuren kies je welk programma het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor industriedeuren van alle types en merken. Met onze industriedeuren service voldoe je aan de wettelijke eisen waaraan een industriedeur moet voldoen.

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en servicebeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je industriedeur altijd in goede staat verkeert.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je industriedeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je industriedeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Dit om de veiligheid van je personeel en bezoekers te waarborgen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 14341+A2
Elke industriedeur dient te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat industriedeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dient te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en veiligheid van de deur. Ook wordt er gecontroleerd of er een geldige keuring is uitgevoerd.

CE-markering 
Alle industriedeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de industriedeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de industriedeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens een servicebeurt?

Onderhoud en service overheaddeuren Breda

Industriedeuren