ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Waarborg je bedrijfsprocessen

Door je snelroldeuren regelmatig professioneel te laten onderhouden

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden onderhoudsbeurten

 Voor alle types en merken snelroldeuren

Snelroldeuren onderhoud

Snelroldeuren, ook wel bekend als snelloopdeuren zijn één van de meest voorkomende deuren binnen productiebedrijven. Omdat deze veelal geïnstalleerd worden binnen een gebouw om verschillende gedeeltes af te sluiten worden deze zeer intensief gebruikt. Slijtage is bij snelroldeuren dan ook een veel voorkomend probleem. ROMASS Business pleegt onderhoud aan alle types en merken snelroldeuren. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de deuren in top conditie blijven. Hierdoor wordt de kans op een storing aan je snelroldeuren verkleind.

Toegangshekken repareren

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en onderhoudsbeurten gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je snelroldeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je snelroldeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Onderhoudsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je snelroldeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door gecertificeerde professionals. Met een onderhoudscontract bij ROMASS Business voldoe je aan de wettelijke eisen.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen.

Normering NEN-EN 14341+A2
Alle snelroldeuren dienen te voldoen aan de NEN-EN 14341 normering. In deze norm staat omschreven dat alle snelroldeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de snelroldeuren. Dit om de veiligheid van uw personeel en bezoekers te waarborgen.

CE-markering 
Alle snelroldeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de snelroldeuren moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de snelroldeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onderhoud van snelroldeuren

onderhoud en keuring snelroldeur

Snelroldeuren