Keuring industriedeuren Sint Michielsgestel

Waarborg je bedrijfsprocessen door een professionele keuring van je industriedeuren

 Al 20 jaar vakspecialist

 Volgens de wettelijke richtlijnen

 Jaarlijks duizenden keuringen aan industriedeuren

 Voor alle types en merken industriedeuren

Keuring industriedeur Sint Michielsgestel

ROMASS Business biedt verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande keuringen altijd worden afgestemd op de behoeftes van je bedrijf. Afhankelijk van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van je industriedeuren kies je welk pakket het beste bij je past. Dit doet ROMASS Business voor industriedeuren van alle types en merken. Door ons uitgebreide netwerk van monteurs is ROMASS werkzaam in heel Nederland dus ook in Sint Michielsgestel

Onderhoud industriedeur

Hoogopgeleide technici
Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold en hebben alle benodigde certificaten. Hierdoor zijn vakkundige reparaties en keuringen gegarandeerd, zodat je er verzekerd van bent dat je industriedeuren altijd in goede staat verkeren.

Servicecontract overheaddeur

Uitstekend uitgerust
Onze technici hebben verreweg de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij in hun volledig uitgeruste servicebus. Op deze manier kunnen de meeste reparaties meteen ter plekke worden uitgevoerd om tijd en verdere stilstand van je industriedeuren te voorkomen.

Toegangshekken repareren

Keuringsplicht
Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om je industriedeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door gecertificeerde professionals.

Dit staat onder andere beschreven in de volgende normen

Normering NEN-EN 13241 +A2
Alle industriedeuren en -shelters dienen te voldoen aan de NEN-EN 13241 +A2 normering. In deze norm staat omschreven dat alle industriedeuren minimaal één keer per jaar professioneel onderhouden en gekeurd dienen te worden.

ARBO wetgeving 3.13
Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal gecontroleerd worden op de functionaliteit en een geldige keuring van de industriedeuren.

CE-markering
Alle industriedeuren dienen te voldoen aan de CE-markering. Deze markering geeft aan dat de docksystemen moeten voldoen aan de daarvoor geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de industriedeuren minimaal één keer per jaar te laten keuren door een gecertificeerde professional.

Onderhoud automatische deuren

Kimberly, AMC Packaging

“Voor de continuïteit van AMC is het erg belangrijk dat onze bedrijfsdeuren altijd goed werken. Daarom zijn wij klant bij ROMASS Business. We worden daar altijd goed en snel geholpen en hebben altijd een goed resultaat”

Service bedrijfsdeuren onderhoud

Arnold, Autobedrijf Arnold de Rijk

“Voornamelijk in onze werkplaats is het essentieel dat de bedrijfsdeuren goed werken. Als de deuren niet goed open gaan worden onze automonteurs belemmerd in hun werkzaamheden, omdat de auto’s niet naar binnen gereden kunnen worden.”

Welke onderdelen nemen wij door tijdens onze inspectie?

Industriedeur onderhoud

Industriedeur